In cadrul EIS „FOOD&DRINKS-2013” a fost desfasurat seminarul „Proprietatea intelectuala – suport in dezvoltarea unei afaceri de succes”

05/27/2013

Agentia de Stat pentru Proprietatea Intelectuala a Republicii Moldova (AGEPI) a desfasurat pe 23 mai curent, in cadrul Expozitiei Internationale Specializate „FOOD&DRINKS-2013”, organizate la Centrul International de Expozitii „Moldexpo” SA, seminarul „Proprietatea intelectuala – suport in dezvoltarea unei afaceri de succes”.

Seminarul a avut loc in sala de conferinte a CIE „Moldexpo”, pavilionul central, str. Ghioceilor, nr.1, cu incepere de la ora 10.00. Specialistii AGEPI au prezentat rapoarte ce cuprind temele: „Aspecte privind brevetarea inventiilor”, „Rolul marcii in promovarea succesului comercial. Protectia marcilor la nivel national si international.”, „Designul - mijloc de reusita in afacere”, „Traditie transformata in business - Specialitatile traditionale garantate”. Manifestarea a fost organizata in scopul promovarii si diseminarii informatiei privind protectia proprietatii intelectuale in Republica Moldova si rolul proprietatii intelectuale in dezvoltarea unei afaceri de succes.

Printre participanti la seminar au fost reprezentantii asociatiilor de producatori din republica, asociatiilor mesterilor populari si ai agentilor economici participanti la expozitie.

De asemenea, in cadrul Expozitiei Internationale Specializate „FOOD&DRINKS-2013” a fost prezentat standul informational „Protectia proprietatii intelectuale in Republica Moldova”, iar specialistii au desfasurat activitati de marketing si de consultanta in domeniu.