Call-center:
(+373-22) 400500

Anti-corruption line:
(+373-22) 400500

A IV-a sedinta de lucru a Clubului National Parteneriat „Stiinta si Business” – „Ingineria mediului, tehnologii si produse ecologic pure”

11/27/2006

La 28 noiembrie 2006, orele 16.00, se va desfasura cea de-a IV-a sedinta de lucru a Clubului National Parteneriat „Stiinta si Business”, cu genericul „Ingineria mediului, tehnologii si produse ecologic pure”. Sedinta va avea loc la Hotelul National, etajul 2, Sala Europeana, bd. Stefan cel Mare 4.

Astfel, a devenit deja o traditie convocarea reprezentantilor comunitatii stiintifice si ai antreprenoriatului in scopul crearii unui mediu favorabil consolidarii relatiilor de parteneriat si atragerii investitiilor in economia Republicii Moldova.

Organizatorii manifestarii sunt Asociatia de Cercetare si Dezvoltare din Moldova (MRDA), Academia de Stiinte a Moldovei (ASM), Agentia de Stat pentru Proprietatea Intelectuala (AGEPI), cu sustinerea Fundatiei SUA pentru Cercetari Civile si Dezvoltare (CRDF).

Invitatilor le vor fi prezentate diverse proiecte la rubricile: Proiecte STEP de succes; Solicitarile companiilor; Programe de promovare; Promovarea inovatiilor aplicabile; Programele de granturi ale Uniunii Europene pentru anii 2007-2013. De asemenea, va fi prezentat si distribuit „Catalogul Inovatiilor Top in ingineria mediului, tehnologii si produse ecologic pure”, volumul 4.

Dupa cum s-a mentionat, evenimentul va intruni reprezentanti din sfera stiintei si business-ului precum si reprezentanti ai proiectelor si organizatiilor nationale si internationale: INTAS-Moldova, UNDP, USAID/CEED, AMCHAM, BISNIS etc.