Call-center:
(+373-22) 400500

Anti-corruption line:
(+373-22) 400500

In atentia institutiilor si organizatiilor, a tuturor persoanelor interesate

08/22/2011

Va aducem la cunostinta ca, in conformitate cu Programul de activitate al AGEPI pentru anul 2011 si in scopul pregatirii consilierilor in proprietate intelectuala, in perioada 3 octombrie-26 decembrie curent la AGEPI se va desfasura ciclul ordinar al cursurilor de instruire „Protectia proprietatii intelectuale”, cu obtinerea calificarii „Consilier in proprietatea intelectuala”.

Instruirea in cadrul acestor cursuri le va permite viitorilor consilieri sa acorde institutiilor si organizatiilor din sfera cercetarii-inovarii, agentilor economici, tuturor solicitantilor consultanta calificata in diverse probleme ce tin de cadrul normativ-legislativ national si international in domeniul protectiei proprietatii intelectuale; consultatii tehnice si procedurale, axate pe modalitatea de solicitare si obtinere a titlurilor de protectie; efectuarea cercetarilor documentare in bazele de date nationale si internationale specializate; evaluarea si includerea obiectelor de proprietate industriala (inventii, marci de produse si servicii, design industrial etc.) in capitalul social al intreprinderilor; licentierea si gestionarea acestor obiecte; solutionarea litigiilor in domeniu; protectia proprietatii intelectuale in strainatate.

La momentul de fata, la AGEPI se afla in proces de completare lista persoanelor care doresc sa urmeze cursurile mentionate in grupa de studii in limba romana, inscrierea incheindu-se la 20 septembrie curent. Studiile incep odata cu completarea grupei si achitarea taxei de studii. Programul de studii prevazut pentru cursurile de instruire se anexeaza.

Invitam persoanele interesate sa se inscrie la cursurile de instruire in domeniul proprietatii intelectuale, care se finalizeaza cu acordarea adeverintelor de Consilier in proprietate intelectuala.

O informatie mai detaliata privind modalitatea de organizare si desfasurare a cursurilor o puteti obtine la tel.: 400592, 400593, Sectia marketing, servicii AGEPI, persoana de contact - Viorel Grosu, sef Sectie