Call-center:
(+373-22) 400500

Anti-corruption line:
(+373-22) 400500

Centrul de Informare si Documentare – la dispozitia beneficiarilor

02/18/2010

In conformitate cu programul de lucru al AGEPI, Centrul de Informare si Documentare in domeniul Proprietatii Intelectuale (CID PI) este deschis pentru acces public de luni pana vineri, orele 9.00-16.00.

CID PI pune la dispozitia beneficiarilor diverse documente din domeniul protectiei proprietatii intelectuale: carti, publicatii periodice si seriale, buletine oficiale, informatie pe suport electronic etc. Colectia nationala de brevete de inventie, cereri de brevet, marci, modele de utilitate, soiuri noi de plante include circa 10 mii de exemplare.

Utilizatorii au posibilitatea de a solicita o cercetare documentara in domeniul care ii intereseaza, accesand on-line bazele de date in domeniul brevetarii/inregistrarii obiectelor de proprietate industriala, expuse pe pagina web a AGEPI: http://www.db.agepi.md/, http://ep.espacenet.com/.

Prin intermediul paginii web a AGEPI beneficiarii au posibilitatea de a obtine gratuit informatiile necesare din domeniul protectiei proprietatii intelectuale.