Literatura juridica in domeniul PI

07/16/2008

„Revista Romana de Dreptul Proprietatii Intelectuale” este singura publicatie din Romania in domeniul dreptului proprietatii intelectuale in care specialisti recunoscuti prezinta analize, studii, comentarii, practica judiciara, dreptul comparat etc. in scopul cunoasterii si implementarii dispozitiilor legale in materie, precum si pentru insusirea de catre cei interesati a stipularilor dreptului conventional si comunitar privind proprietatea intelectuala. Revista este editata de Asociatia Stiintifica de Dreptul Proprietatii Intelectuale (ASDPI), persoana juridica de drept privat din Romania in domeniul cercetarii stiintifice vizand PI.

Revista este recunoscuta de Consiliul National al Cercetarii Stiintifice din Invatamantul Superior (cod CNCSIS- 662) fiind difuzata in Albania, Anglia, Belgia, Canada, Croatia, Franta, Germania, Republica Moldova, Olanda, Serbia, Spania, Turcia si SUA.

Din Consiliul Stiintific al revistei fac parte cadre didactice ale institutiilor de invatamant superior din Romania, specialisti ai Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci, Oficiului Roman pentru Drepturile de Autor, Institutului de Istorie, Stat si Drept al Academiei de Stiinte a Moldovei, Agentiei de Stat pentru Proprietatea Intelectuala etc.

Detalii la adresa: www.asdpi.ro