Call-center:
(+373-22) 400500

Anti-corruption line:
(+373-22) 400500

Conferință de presă dedicată inaugurării Expoziției Internaționale Specializate „INFOINVENT”

11/15/2019

Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) invită reprezentanții mass-media la conferința de presă dedicată inaugurării Expoziției Internaționale Specializate „INFOINVENT”.

Evenimentul va avea loc luni, 18 noiembrie, ora 11.00, la sediul AGEPI (str. Andrei Doga, nr. 24/1).

Conferința de presă va fi susținută de Directorul general interimar al Agenției de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, Andrei Popa.

Expoziția Internațională Specializată „INFOINVENT” se va desfășura în perioada 20-23 noiembrie, în incinta Centrului Internațional de Expoziții ,,Moldexpo”, Pavilionul central.

Evenimentul, aflat la cea de-a XVI-a ediţie, este organizat de Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) și Centrul Internaţional de Expoziţii (C.I.E.) „Moldexpo” S.A., în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și Agenția Națională pentru Cercetare şi Dezvoltare.

La expoziție vor participa aproximativ 80 de instituții și întreprinderi, tineri creatori și inventatori din Republica Moldova, România, Belarus, Polonia, Italia, Coreea de Sud, Malaesia, Vietnam, Franța, Irak etc., care vor prezenta la standurile expoziționale peste 450 de invenții, produse/servicii inovative și creative, proiecte inovaționale și de inovare și de transfer tehnologic etc.

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la numărul de telefon: 079669061 sau la adresa de e-mail: press@agepi.gov.md.