2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

Sărbătoarea dedicată zilei de 8 Martie

04.03.2016

Sărbătoarea dedicată zilei de 8 Martie a pus la un loc tot ce Dumnezeu iubește mai mult: copii, flori, bucurie, muzică și puțin umor. 
Și cum totul trebuie să fie cu un început, mesajul bărbaților din AGEPI pentru colegele lor a fost transmis de domnul director general Octavian Apostol.
Potrivit unei alte vorbe populare, în spatele unui bărbat de succes stă o femeie puternică. În cazul nostru, aș spune că dorința mea este ca puterea voastră, a celor 126 de angajate ale agenției, să ne transforme într-o instituție de succes. Mai mult decât o dorință, este și o convingere.
Cu această ocazie vă adresăm sincere felicitări, însoțite de cele mai calde urări de bine. Fie ca splendoarea, frumusețea și culoarea acestei sărbători să Vă însoțească pretutindeni.
Și sărbătoarea a avut culoarea mov. Cele peste 100 de femei prezente au primit fiecare un mic ghiveci cu zambile. Alături de flori, florile AGEPI, fie ele domnișoare, mame sau bunici, s-au bucurat de un mic spectacol artistic. Deschiderea au făcut-o cei mici, viitorii artiști, cu poezii și cîntece. Ion Diviza a continuat cu un șir de epigrame dedicate femeilor, care sunt eterna inspirație pentru bărbați. Registrul muzical a fost ridicat de Stela Untilă Jugaru, care a interpretat cu o voce puternică și plină de nuanțe primăvăratece câteva piese de operă și pop-operă
Surpriza micii sărbători a fost formația Catharis. Sau, cel puțin acesta a fost planul celui care a oferit micul concert, directorul general Octavian Apostol. Asta, din cauză că surpriza a fost surprinsă de frumusețea doamnelor și domnișoarelor prezente. Vă asigurăm că nu e o glumă – impresionați, Ion Razza și Mihai Budurin și-au intrat greu în voce. Mai întâi au falsat puțin pe prima piesă, apoi au încurcat versurile, la a doua. Dar, în aplauzele încurajatoare ale celor rpezenți, chitarele și-au intrat în strune și micul concert continuă chiar și la ora la care noi, bărbații din AGEPI, scriem aceste rânduri pline de dragoste colegială. La Mulți Ani!