2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

Lansarea Concursului Național al celor mai recunoscute mărci comerciale din Republica Moldova, NOTORIUM AWARDS 2019

19.09.2019

Compania de proprietate intelectuală INTELSTART LTD în parteneriat cu AGENȚIA DE STAT PENTRU PROPRIETATE INTELECTUALĂ anunță despre desfășurarea Concursului Național a celor mai recunoscute mărci comerciale din Republica Moldova - NOTORIUM AWARDS, ediția a 4-a, care se desfășoară în perioada 09 septembrie - 11 octombrie curent, sub deviza: ”Fiecare merită să fie recunoscut”. 

În acest an la NOTORIUM, sunt așteptate să participe circa 4000 de mărci comerciale, la 45 de categorii și 150 de subcategorii de produse și servicii.

Pentru că marca este prima carte de vizită pe care consumatorul o primește de la agentul economic, promovarea acesteia, cât și asigurarea protecției pentru un produs sau serviciu, reprezintă un pas important în activitatea oricărei companii.

Economia unei țări depinde în mare măsură de prezenţa pe piaţă a unor mărci puternice, cu o notorietate avansată, inclusiv la nivel internaţional, şi cu un nivel de protecţie adecvat.

Concursul Național NOTORIUM  este un bun prilej pentru a evidenția repetat importanța înregistrării mărcii comerciale pentru mediul de afaceri, asigurarea respectării drepturilor asupra mărcii și valorificarea acesteia la justa valoare.

Înregistrarea și participarea la Concurs este gratuită, iar Regulamentul și Formularele de înscriere le găsiți aici: https://notorium.md/regulament

Mărcile înscrise la concurs vor fi apreciate de public, prin voting securizat şi transparent, în regim online, pe site-ul www.notorium.md .

Câștigătorii Concursului NOTORIUM 2019 vor fi premiați în cadrul Galei de premiere, care va avea loc în luna noiembrie.

Pentru că tindem spre perfecțiune, pentru această ediție am exclus SMS Voting-ul, am creat logo-ul VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ ®, pentru a fi utilizată la promovarea mărcilor câștigătore. Utilitatea logoului, a fost supusă unui studiu pe care îl găsiți la adresa: https://bit.ly/2kovqo7 .

Mai jos menționăm câteva beneficii pentru participanții la Concursul național NOTORIUM 2019:

  1. Posibilitatea de a concura pentru premiile Concursului - Trofeul NOTORIUM, medaliile de aur, argint, bronz și pentru dreptul de folosire a logo-ului VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ ®, la fiecare subcategorie de produse sau servicii şi utilizarea exclusivă a imaginilor distincţiei pentru promovarea produselor și serviciilor mărcilor învingătoare;
  2. Promovarea imaginii mărcii comerciale și creșterea nivelului încrederii și a imaginii pentru consumator;
  3. Promovarea gratuită, timp de 1 an, pe site-ul www.notorium.md, a mărcilor comerciale participante la Gală.
  4. Realizarea unui spot video pentru învingători ce va conţine imaginea trofeului şi a logotipului companiei.
  5. Mediatizarea Galei de premiere și a rezultatelor Concursului NOTORIUM,  prin newslettere, către 50.000 de persoane;
  6. Mai multe facilități, pentru serviciile prestate de INTELSTART LTD, în scopul înregistrării mărcii comerciale.