2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

A fost prelungit termenul de înregistrare la Expoziția Internațională Specializată ,,INFOINVENT”

15.09.2017

Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) anunță prelungirea termenului de înregistrare la Expoziția Internațională Specializată ,,INFOINVENT”, până pe 2 octombrie 2017.

Evenimentul se va desfășura în perioada 15-18 noiembrie curent, în incinta Centrului Internațional de Expoziții ,,MOLDEXPO”.

Expoziția ,,INFOINVENT” se află la cea de-a XV-a ediție și este organizată de AGEPI, în parteneriat cu Academia de Științe a Moldovei, Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic, CIE ,,MOLDEXPO” , cu susținerea Organizației Mondiale a Proprietății Intelectuale (OMPI) și a Oficiului European de Brevete (OEB).

E.I.S. ,,INFOINVENT” este un for al proprietății intelectuale, care are drept obiective susținerea și promovarea creativității și proprietății intelectuale, atragerea investițiilor în activitatea de inovare și transfer tehnologic, realizarea proiectelor mixte privind implementarea invențiilor, tehnologiilor și materialelor noi în economia națională, precum și dezvoltarea cooperării tehnico-științifice internaționale. Evenimentul reprezintă o platformă ideală pentru întâlniri de afaceri între inventatori, cercetători și reprezentanți ai mediului de afaceri.

La expoziție pot participa instituții/întreprinderi din sfera cercetare-dezvoltare şi antreprenoriat, oameni de ştiință, inventatori, întreprinzători, profesori, studenți şi elevi.

Lucrările prezentate la standurile E.I.S. „INFOINVENT” pot fi expuse la 5 compartimente: invenții, soiuri de plante şi design industrial, produse/servicii inovative; proiecte inovaţionale şi de transfer tehnologic; creaţia tinerilor; industrii culturale şi creative.

În cadrul expoziției se va desfășura un program adițional de manifestări, care cuprinde seminare, mese rotunde și ateliere de lucru.

Astfel, experți și practicieni locali și internaționali, printre care reprezentanți ai OMPI, ai OEB, ai oficiilor naționale de proprietate intelectuală, vor veni cu recomandări axate pe rolul inovațiilor și proprietății intelectuale în dezvoltarea cu succes a afacerilor.

Reprezentanți a peste 20 de țări își vor prezenta invențiile în cadrul expoziției.

Data limită de depunere a cererii de participare este 2 octombrie 2017.

Formularele de înregistrare, precum și alte informații utile le găsiți pe www.infoinvent.md.

Pentru orice întrebări privind organizarea şi desfăşurarea expoziției „INFOINVENT” Vă rugăm să contactați persoana responsabilă: Ecaterina Popa, şef Secţie comunicare şi consultanță AGEPI, la tel. 022 400-593 sau e-mail: infoinvent@agepi.gov.md.