Raportul anual AGEPI - 2005

16.05.2006

Diseminarea si propagarea informatiilor referitoare la protectia proprietatii intelectuale este deosebit de importanta intr-un secol marcat de dezvoltarea intensiva a realizarilor umane.

In scopul incurajarii creativitatii profesionistilor si familiarizarii publicului privind acest domeniu valoros, Agentia de Stat pentru Proprietate Intelectuala depune eforturi considerabile pentru raspandirea pe scara larga a informatiei colectate.

Realizarile stiintelor fundamentale, rezultatele cercetarilor stiintifice aplicate si elaborarea noilor materiale, tehnologii si produse aduc beneficii atat autorilor, cat si societatii in intregime. Prestanta si valoarea obiectelor de proprietate intelectuala este recunoscuta unanim, ele stand la baza si ramanand in continuare forta motrice a progresului civilizatiei umane.

Activitatea AGEPI pe parcursul anului trecut si, prin filiera ei, activitatea fructuoasa a majoritatii oamenilor de creatie din Republica Moldova poate fi evaluata de orice persoana interesata prin intermediul Raportului Anual AGEPI-2005.