Concurs online „Invenţii VS Corona”

21.05.2020

În prezent, comunitatea mondială se confruntă cu o criză fără precedent din cauza răspândirii virusului COVID-19. În această situație de criză, fiecare dintre noi trebuie să încerce să găsească soluții în funcție de domeniul și abilitățile sale. Mulți inventatori inventează noi tehnologii și invenții legate de COVID-19.  

Astfel, pentru a onora acei inventatori, companii inovatoare, universități și centre de cercetări științifice, care au găsit soluții concrete pentru a lupta împotriva răspândirii COVID-19, Federația Internațională a Asociațiilor de Inventatori (IFIA) organizează un Concurs online cu genericul „Invenţii VS Corona”.

Participarea la această competiție este gratuită, iar câștigătorii vor primi mai multe premii. În plus, proiectele vor primi sprijinul necesar pentru a ajunge pe piața globală prin intermediul rețelei mondiale IFIA.

Federația Internațională a Asociațiilor de Inventatori invită inventatori și cercetători din întreaga lume să se implice și să participe la acest concurs online.

Mai multe detalii puteţi afla aici: http://www.istanbul-inventions.org/en/41336/Inventions-VS-Corona-Contest