Conferință de presă: Concursul Național al celor mai recunoscute mărci comerciale din Republica Moldova, NOTORIUM AWARDS 2019

09/16/2019

Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI), în comun cu Compania de proprietate intelectuală INTELSTART LTD, invită reprezentanții mass-media să participe la o conferința de presă dedicată Concursului Național al celor mai recunoscute mărci comerciale din Republica Moldova - NOTORIUM AWARDS, ediția  a 4-a, care se desfășoară în perioada 09 septembrie - 11 octombrie a.c. sub deviza: „Fiecare merită să fie recunoscut”.

Evenimentul va avea loc joi, 19 septembrie, ora 10:00, în sala de conferințe a Agenției de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (str. Andrei Doga, nr. 24/1).  

Conferința de presă va fi susținută de către Directorul general interimar al Agenției de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, Andrei Popa, și Directorul Companiei de proprietate intelectuală INTELSTART LTD, Marian Bunescu.

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la numărul de telefon: (022) 400-593 sau la adresa de e-mail: press@agepi.gov.md